Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 15. 11:33

Októberben újra FinTechShow!

Az idei FinTechShow résztvevői ezúttal is a téma nagymestereitől kaphatnak gyakorlati útmutatókat.

Idén ötéves a FinTechShow, ahol évről évre bemutatkoznak Magyarország legújabb fintech megoldásai. 2017 óta több mint 40 fintech megoldás debütált a szakmai grémium előtt, amelyek közül minden évben kiválasztásra került a legígéretesebb. Az eddigi FinTechShow győztesek (Cristo, Aggreg8.io, PénTech, Perfinal) már túlvannak az első körös kockázati tőkebevonáson és a sikeres nemzetközi piacra lépésen is.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A 2021. október 7-8-án zajló FinTechShow-n idén 40 előadás keretében nemzetközi és hazai előadókkal vizsgálják meg a pénzügyi szektor digitális transzformációját befolyásoló technológiai, szabályozói és piaci trendeket, stratégiai alternatívákat és azok várható eredményeit. A FinTechShow hagyományaihoz illően idén is bemutatkoznak a legújabb hazai fintech megoldások.

Az első napon, 2021. október 7-én a Budapest Kongresszusi Központban találkozhatnak a résztvevők az előadókkal és az iparág meghatározó szakembereivel. Az élő helyszíni programot live streaming keretében is közvetítik a szervezők. A második napon, 2021. október 8-án az online térben folytatódik a konferencia.

További részletek az idei FinTechShow-ról az alábbi hivatkozáson találhatók: https://fintechzone.hu/fintechshow2021/

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.