Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 10. 15:05

Sokat kell még várni a következő GeForce-okra

Az eddig vártnál később érkezhet az Nvidia következő generációs GPU-ja.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Iparági pletykák szerint az chiptervező Lovelace kódnevű fejlesztése csak a jövő év utolsó negyedévében, október környékén kerülhet piacra. A köztes időt a már piacon lévő Ampere frissítésével igyekszik majd kitölteni az Nvidia. A ráncfelvarrott, "SUPER" szériát a jövő januári CES-en leplezik le, amivel az utolsó szuszt is kipréseli a bő egy éve bemutatott GPU-szériából az Nvidia.

nv_rtx

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:58

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.