Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 3. 10:28

Tizennyolcadik alkalommal jön idén a HACKTIVITY

A régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciája, a HACKTIVITY 2021. október 8-án várja látogatóit a budapesti MoM Kulturális Központban.

2021-ben tizennyolcadik alkalommal rendezik meg Magyarország legjelentősebb professzionális kiberbiztonsági eseményét, a HACKTIVITY-t, amely hagyományosan az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, de mégis ismeretterjesztő és néha mélyen technikai formában.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az idei HACKTIVITY-re 14 országból érkezik 38 nemzetközileg elismert előadó, a prezentációkon túl kétórás, átfogó workshop-ok is várják a látogatókat 6 különböző témában, de lesznek majd izgalmas CTF játékok és szabadulószoba is - ígérik a szervezők.

A fentieken túl a HACKTIVITY támogatói és partnerei is izgalmas programokkal, játékokkal és kihívásokkal készülnek, bővebb információért érdemes feliratkozni a konferencia hírlevelére és követni a közösségi médiában közzétett híreket.

További részletek a #HACKTIVITY2021-ről a https://hacktivity.com/ oldalon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.