Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 26. 13:11

Új netcsomagok jönnek a Telekomnál

Idén ősszel menetrendszerűen megújítja vezetékes (illetve várhatóan mobil) portfólióját a Magyar Telekom, az előbbivel kapcsolatos első részletek már hozzáférhetők a szolgáltató weboldalán.

Szeptember 29-én új vezetékes netcsomagokat vezet be kábel- (HFC) és optikai (FTTH vagy GPON) hálózatán a Magyar Telekom - derül ki a nagykereskedelmi partnerek számára közzétett tájékoztatóból, mely rendszerint egy az egyben tükrözi a cég kiskereskedelmi termékkínálatának változását.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A szolgáltató ezúttal az olcsóbb elérések paramétereit változtatja meg, illetve bővíti ki a kínálatot, így szeptember 29-től a kábelhálózaton bevezeti a 250 Mbps le- és 10 Mbps feltöltési sávszélességet kínáló (garantált sávszélesség: 15/4 Mbps), optikai eléréseknél pedig a legfeljebb 250 Mbps letöltési és 70 Mbps feltöltési sávszélességet, valamint az 500 Mbps letöltési és 150 Mbps feltöltési sávszélességet nyújtó díjcsomagokat (garantált sávszélesség a két esetben 80/30 és 150/40 Mbps).

Az új elérések kiskereskedelmi havi díja egyelőre nem ismert, illetve azt sem tudni, hogy a jelenlegi portfólió mely tagjait tartja meg saját kínálatában a Telekom (a nagykereskedelmi kínálat a fent részletezett bővülés mellett nem változik szeptember végétől).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról