Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 26. 13:11

Új netcsomagok jönnek a Telekomnál

Idén ősszel menetrendszerűen megújítja vezetékes (illetve várhatóan mobil) portfólióját a Magyar Telekom, az előbbivel kapcsolatos első részletek már hozzáférhetők a szolgáltató weboldalán.

Szeptember 29-én új vezetékes netcsomagokat vezet be kábel- (HFC) és optikai (FTTH vagy GPON) hálózatán a Magyar Telekom - derül ki a nagykereskedelmi partnerek számára közzétett tájékoztatóból, mely rendszerint egy az egyben tükrözi a cég kiskereskedelmi termékkínálatának változását.

Popszakma, hackerek, menőzés

A hacker karaktere régóta jelen van az irodalomban és a filmiparban, tevékenységük és társadalmi megítélésük sokat változott azóta. A weekly adásban ezt beszéltük ki.

Popszakma, hackerek, menőzés A hacker karaktere régóta jelen van az irodalomban és a filmiparban, tevékenységük és társadalmi megítélésük sokat változott azóta. A weekly adásban ezt beszéltük ki.

A szolgáltató ezúttal az olcsóbb elérések paramétereit változtatja meg, illetve bővíti ki a kínálatot, így szeptember 29-től a kábelhálózaton bevezeti a 250 Mbps le- és 10 Mbps feltöltési sávszélességet kínáló (garantált sávszélesség: 15/4 Mbps), optikai eléréseknél pedig a legfeljebb 250 Mbps letöltési és 70 Mbps feltöltési sávszélességet, valamint az 500 Mbps letöltési és 150 Mbps feltöltési sávszélességet nyújtó díjcsomagokat (garantált sávszélesség a két esetben 80/30 és 150/40 Mbps).

Az új elérések kiskereskedelmi havi díja egyelőre nem ismert, illetve azt sem tudni, hogy a jelenlegi portfólió mely tagjait tartja meg saját kínálatában a Telekom (a nagykereskedelmi kínálat a fent részletezett bővülés mellett nem változik szeptember végétől).

A sorozat október 17-i, első állomásán az AWS-ben már elérhető generatív AI megoldásokat vesszük nagyító alá. Sőt egy ígéretes, hazai felhasználásméréssel foglalkozó startup is itt debütál majd!

a címlapról

0

Popszakma, hackerek, menőzés

2023. szeptember 29. 11:55

A hacker karaktere évtizedek óta jelen van az irodalomban vagy éppen a filmiparban, tevékenységük és társadalmi megítélésük ezzel együtt sokat változott az évek során.