Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 23. 13:34

Kivezeti az Android Auto appot a Google

A megjelenés küszöbén álló Android 12-től megszűnhet a Google autós kiegészítő applikációjának, az Android Auto appnak a szerepe a legújabb rendszerre frissített - vagy eleve azzal érkező - készülékeknél.

Eltűnhet az Android 12-t futtató okostelefonokról a Google autós applikációja, az Android Auto - erősítette meg több külföldi lap értesülését a Google. Az app szerepét a két éve bejelentett, meglehetősen lassú startot vett Google Asszisztens vezetősegéd funkciója (Google Assistant Driving Mode) veheti át a jövőben.

google_assistant_driving_mode

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Fontos, hogy a változás csak azokat érinti, akik kompatibilis fejegység hiányában az Android Auto appot, illetve az általa biztosított felületet használták, illetve használják okostelefonjukon vezetés közben, az autógyártók által különféle fantázianevekkel ellátott, okostelefon-kapcsolati funkcióval felvértezett gépkocsikban nem változik a platform használata.

Szintén lényeges szempont, hogy az app az Android 12-nél régebbi verziót futtató készülékeken továbbra is elérhető, illetve használható marad majd a Google ígérete szerint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról