Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 23. 13:34

Kivezeti az Android Auto appot a Google

A megjelenés küszöbén álló Android 12-től megszűnhet a Google autós kiegészítő applikációjának, az Android Auto appnak a szerepe a legújabb rendszerre frissített - vagy eleve azzal érkező - készülékeknél.

Eltűnhet az Android 12-t futtató okostelefonokról a Google autós applikációja, az Android Auto - erősítette meg több külföldi lap értesülését a Google. Az app szerepét a két éve bejelentett, meglehetősen lassú startot vett Google Asszisztens vezetősegéd funkciója (Google Assistant Driving Mode) veheti át a jövőben.

google_assistant_driving_mode

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Fontos, hogy a változás csak azokat érinti, akik kompatibilis fejegység hiányában az Android Auto appot, illetve az általa biztosított felületet használták, illetve használják okostelefonjukon vezetés közben, az autógyártók által különféle fantázianevekkel ellátott, okostelefon-kapcsolati funkcióval felvértezett gépkocsikban nem változik a platform használata.

Szintén lényeges szempont, hogy az app az Android 12-nél régebbi verziót futtató készülékeken továbbra is elérhető, illetve használható marad majd a Google ígérete szerint.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.