Szerző: Asztalos Olivér

2021. augusztus 10. 14:57

A Windows 11-et is futtathatja majd a Steam Deck

A Steam OS mellett a Windows 10-et és a közelgő Windows 11-et is futtathatja majd az idén piacra kerülő kézikonzol.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az eddigiek alapján meglehetősen nyitott eszközként tekint a néhány hete bejelentett Deckre a Steam. Az x86-os AMD processzorra épülő kézikonzol a Windows 10-et biztosan képes lesz futtatni, Greg Coomer, a vállalat egyik szakembere szerint pedig a Windows 11 is telepíthető lesz majd. Coomer szavai alapján eddig a Steam OS mellett a Windows 10-re fókuszáltak, azonban jelen állás szerint nincs különösebb akadálya, hogy majd a Microsoft közelgő rendszere is fusson a játékgépként kínált apró PC-n.

steamdeck

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról