Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 5. 14:35

Jönnek a TikTok-sztorik

Számos közösségimédia-platform után a kínai ByteDance tulajdonában lévő TikTok is bevezetheti a csak rövid ideig látható videókat.

Rövidesen új, más közösségimédia-platformokon már régóta létező tartalommegjelenítési móddal bővül a kínai ByteDance tulajdonában lévő TikTok repertoárja. A legegyszerűbb ötletből a leggyorsabb, leghangosabb sikert varázsoló szolgáltatás jelenleg is teszteli a "TikTok Stories" funkciót, mely a cég képviselői szerint új lehetőséget ad a tartalomtulajdonosoknak a kreatív ötletek megvalósításához.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A stories alapötlete a legkevésbé sem tekinthető újnak, így a TikTok ezúttal a Facebooknál, az Instagramnál vagy akár a Snapchatnál már bevált recepthez nyúlt. 

A TikTok-sztorik a teszt alapján egy új oldalsávban jelennek majd meg az appon belül, és a megjelenésüktől számított 24 órán belül automatikusan törlődnek majd. Ezekre az alapvetően továbbra is videoformátumú klipekre különböző módokon lehet majd reagálni, akárcsak más platformok esetében.

A sztorik bevezetésük óta szerves és többnyire hasznos részét képezik a különféle közösségimédia-felületeknek, nem véletlen, hogy a TikTok is úgy döntött, megpróbálkozik a bevezetésükkel. A trükk azonban nem minden esetben működik - jó példa erre a Twitter, mely nyolc hónappal a bevezetése után a teljes érdektelenség miatt lekapcsolta hasonló célt szolgáló Fleet nevű funkcióját.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 17:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.