Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 2. 13:29

2500 Ft-ért adhatja az eSIM-et a Vodafone

Rövid időn belül élesedhet az eSIM szolgáltatás a Vodafone Magyarországnál, a cég már a szerződéses feltételeiben és a weboldalán is hivatkozik az új technológiára.

Most már tényleg bármikor elérhetővé válhat a Vodafone ügyfelei számára a fizikai plasztikot nem igénylő, főként az Apple-készülékek körében elterjedt eSIM, az erre utaló első jelek már megjelentek a szolgáltató általános szerződési feltételeiben, melyek a hétvégén léptek hatályba - szúrta ki a Szifon.com.

myvodafone_esim

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x)

Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x) Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

A Vodafone múlt héten újította meg ügyfélszolgálati rendszereit, melynek részeként az eredetileg tervezett július 28-i dátumot követően csak hétfőre kezdtek magukhoz térni az online értékesítési és ügyfélszolgálati csatornák (leszámítva a My Vodafone appot, mely a cikk írásakor sem használható még).

Az új ügyfélszolgálati felületen a HWSW tapasztalatai alapján már meg is jelent az eSIM-váltási lehetőség, bár egyelőre sem az "eSIM GYIK" oldal nem működik, sem magát a váltást nem lehet végrehajtani.

A hagyományos SIM-ekről eSIM-re váltás egyébként az oldal tanúsága szerint díjköteles lehet, a Vodafone egyszeri, 2500 Ft-ot kérhet majd érte, amennyiben az online ügyfélszolgálaton jelenleg elérhető információk helytállóak.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 17. 00:03

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.