Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 2. 13:29

2500 Ft-ért adhatja az eSIM-et a Vodafone

Rövid időn belül élesedhet az eSIM szolgáltatás a Vodafone Magyarországnál, a cég már a szerződéses feltételeiben és a weboldalán is hivatkozik az új technológiára.

Most már tényleg bármikor elérhetővé válhat a Vodafone ügyfelei számára a fizikai plasztikot nem igénylő, főként az Apple-készülékek körében elterjedt eSIM, az erre utaló első jelek már megjelentek a szolgáltató általános szerződési feltételeiben, melyek a hétvégén léptek hatályba - szúrta ki a Szifon.com.

myvodafone_esim

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A Vodafone múlt héten újította meg ügyfélszolgálati rendszereit, melynek részeként az eredetileg tervezett július 28-i dátumot követően csak hétfőre kezdtek magukhoz térni az online értékesítési és ügyfélszolgálati csatornák (leszámítva a My Vodafone appot, mely a cikk írásakor sem használható még).

Az új ügyfélszolgálati felületen a HWSW tapasztalatai alapján már meg is jelent az eSIM-váltási lehetőség, bár egyelőre sem az "eSIM GYIK" oldal nem működik, sem magát a váltást nem lehet végrehajtani.

A hagyományos SIM-ekről eSIM-re váltás egyébként az oldal tanúsága szerint díjköteles lehet, a Vodafone egyszeri, 2500 Ft-ot kérhet majd érte, amennyiben az online ügyfélszolgálaton jelenleg elérhető információk helytállóak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról