:

Szerző: Koi Tamás

2021. július 28. 13:35

Nem vicc, tényleg iPhone-okat fog árulni boltjaiban az LG

Viszonteladói megállapodást kötött az Apple-lel a mobilpiacot nemrég elhagyó dél-koreai LG, így a cég rövidesen saját okostelefonjai helyett iPhone-okat és további Apple-termékeket is árulhat majd saját boltjaiban.

Június második felében röppent fel először az akkor még első hallásra meglehetősen abszurdnak számító híresztelés, miszerint a dél-koreai LG az Apple okostelefonjait fogja árulni saját bemutatótermeiben és boltjaiban.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A pletykát most hivatalosan is megerősítette a sajtónak a dél-koreai óriáscég, mely közölte, a jövő hónaptól kezdődik meg az Apple termékek értékesítése az üzlethálózat egy részében.

A nyilatkozatból kiderül továbbá, hogy a két cég közt kötött viszonteladói megállapodás csak a dél-koreai piacra vonatkozik majd, ahol az LG-nek mintegy 400 saját üzlete van, illetve az iPhone-okon kívül többek közt Apple Watch okosórákat és más, a cupertinói cég nevével fémjelzett termékeket is forgalmazni fog az egykori rivális.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 4. 00:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.