Szerző: Koi Tamás

2021. július 28. 13:35

Nem vicc, tényleg iPhone-okat fog árulni boltjaiban az LG

Viszonteladói megállapodást kötött az Apple-lel a mobilpiacot nemrég elhagyó dél-koreai LG, így a cég rövidesen saját okostelefonjai helyett iPhone-okat és további Apple-termékeket is árulhat majd saját boltjaiban.

Június második felében röppent fel először az akkor még első hallásra meglehetősen abszurdnak számító híresztelés, miszerint a dél-koreai LG az Apple okostelefonjait fogja árulni saját bemutatótermeiben és boltjaiban.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x)

Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x) Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

A pletykát most hivatalosan is megerősítette a sajtónak a dél-koreai óriáscég, mely közölte, a jövő hónaptól kezdődik meg az Apple termékek értékesítése az üzlethálózat egy részében.

A nyilatkozatból kiderül továbbá, hogy a két cég közt kötött viszonteladói megállapodás csak a dél-koreai piacra vonatkozik majd, ahol az LG-nek mintegy 400 saját üzlete van, illetve az iPhone-okon kívül többek közt Apple Watch okosórákat és más, a cupertinói cég nevével fémjelzett termékeket is forgalmazni fog az egykori rivális.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 16. 23:13

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.