Szerző: Koi Tamás

2021. július 27. 13:24

Olcsó adatbővítőkkel konvertálná előfizetőkké a fiatalokat a Telekom

Fellebbentette a fátylat "Kraft" nevű ajánlatáról a Magyar Telekom, melyet a cég saját elmondása szerint kifejezetten a fiatalok bevonásával alakított ki, többrétetű előzetes igényfelmérést (melybe egy instagramos szondáztatás is beletartozott) követően.

Múlt hét végén kiderültek a részletek a Magyar Telekom kifejezetten fiataloknak szánt "Kraft" ajánlatáról, melyet a cég saját állítása szerint a fiatalokkal közösen, azok véleményét meghallgatva fejlesztett ki. Az ajánlat bár a marketing szerint valójában fiataloknak szól, 18 éves kortól bárki élhet vele, aki úgy érzi, havonta legalább 5490 Ft-ot szánna mobilelőfizetésre.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A Kraft alapja ugyanis a Telekom régóta létező, legutóbb tavaly ősszel megújult, minden irányba 37 Ft/perces hívásdíjjal és ugyanilyen SMS-darabárral kecsegtető Mobil XS díjcsomagja egy 15 GB-os mobilnet-kerettel (Net 15) kiegészítve.

A fenti díjcsomag-kombót az teszi különlegessé, hogy kizárólag ehhez érhető el több új, időszaki (30 napra érvényes) netbővítő opció, 5-től 85 GB keretig, 1090-től 2490 Ft-ig terjedő ártartományban. Utóbbi a fajlagos gigabájtonkénti árat tekintve az időszaki promóciókat leszámítva a jelenlegi legjobb ajánlatnak minősül a Telekom kínálatában.

A Kraft ajánlatok közt egy 30 extra percet tartalmazó beszédcsomag is található, mely 590 Ft-ért aktiválható, minden más kiegészítő opcióval együtt kizárólag a Telekom alkalmazásban.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról