Szerző: Koi Tamás

2021. július 27. 13:24

Olcsó adatbővítőkkel konvertálná előfizetőkké a fiatalokat a Telekom

Fellebbentette a fátylat "Kraft" nevű ajánlatáról a Magyar Telekom, melyet a cég saját elmondása szerint kifejezetten a fiatalok bevonásával alakított ki, többrétetű előzetes igényfelmérést (melybe egy instagramos szondáztatás is beletartozott) követően.

Múlt hét végén kiderültek a részletek a Magyar Telekom kifejezetten fiataloknak szánt "Kraft" ajánlatáról, melyet a cég saját állítása szerint a fiatalokkal közösen, azok véleményét meghallgatva fejlesztett ki. Az ajánlat bár a marketing szerint valójában fiataloknak szól, 18 éves kortól bárki élhet vele, aki úgy érzi, havonta legalább 5490 Ft-ot szánna mobilelőfizetésre.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x)

Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x) Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

A Kraft alapja ugyanis a Telekom régóta létező, legutóbb tavaly ősszel megújult, minden irányba 37 Ft/perces hívásdíjjal és ugyanilyen SMS-darabárral kecsegtető Mobil XS díjcsomagja egy 15 GB-os mobilnet-kerettel (Net 15) kiegészítve.

A fenti díjcsomag-kombót az teszi különlegessé, hogy kizárólag ehhez érhető el több új, időszaki (30 napra érvényes) netbővítő opció, 5-től 85 GB keretig, 1090-től 2490 Ft-ig terjedő ártartományban. Utóbbi a fajlagos gigabájtonkénti árat tekintve az időszaki promóciókat leszámítva a jelenlegi legjobb ajánlatnak minősül a Telekom kínálatában.

A Kraft ajánlatok közt egy 30 extra percet tartalmazó beszédcsomag is található, mely 590 Ft-ért aktiválható, minden más kiegészítő opcióval együtt kizárólag a Telekom alkalmazásban.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 17. 00:12

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.