Szerző: Folyó Gergely

2021. július 15. 12:00

Videojátékokkal erősítene a Netflix

A cég videojátékos vezetőt igazolt, egy éven belül megérkezhetnek a játékok a szolgáltatás kínálatába.

A Bloomberg jelentése szerint a Netflix leigazolta Mike Verdut, aki a streamingszolgáltató videojátékos részlegét vezeti majd; Verdu korábban olyan vállalatokban töltött be vezető szerepet, mint az Oculus vagy az Electronic Arts. A lap úgy tudja, hogy a cég a következő hónapokban tervezi felépíteni a videojátékos csapatát, egy éven belül pedig a videojátékok is megérkezhetnek a szolgáltatás kínálatába.

netflix_apple

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A Netflixnek van némi tapasztalata játékfronton, hiszen korábban több címét is adaptálták játékfejlesztők, sőt a Minecraft: Story Mode képében egy konkrét videojátékot is elérhetővé tett a platformján afféle interaktív filmként. A mostani tervek arról szólnak, hogy a Netflix-felhasználók a már meglévő előfizetésükkel streamelhetnének különféle játékokat a Google Stadiához vagy a Microsoft xCloudhoz hasonlóan, azok pedig saját kategóriát kapnának a szolgáltatásban, tehát nem kellene dedikált alkalmazást letölteni hozzájuk. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról