Szerző: Folyó Gergely

2021. július 15. 12:00

Videojátékokkal erősítene a Netflix

A cég videojátékos vezetőt igazolt, egy éven belül megérkezhetnek a játékok a szolgáltatás kínálatába.

A Bloomberg jelentése szerint a Netflix leigazolta Mike Verdut, aki a streamingszolgáltató videojátékos részlegét vezeti majd; Verdu korábban olyan vállalatokban töltött be vezető szerepet, mint az Oculus vagy az Electronic Arts. A lap úgy tudja, hogy a cég a következő hónapokban tervezi felépíteni a videojátékos csapatát, egy éven belül pedig a videojátékok is megérkezhetnek a szolgáltatás kínálatába.

netflix_apple

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A Netflixnek van némi tapasztalata játékfronton, hiszen korábban több címét is adaptálták játékfejlesztők, sőt a Minecraft: Story Mode képében egy konkrét videojátékot is elérhetővé tett a platformján afféle interaktív filmként. A mostani tervek arról szólnak, hogy a Netflix-felhasználók a már meglévő előfizetésükkel streamelhetnének különféle játékokat a Google Stadiához vagy a Microsoft xCloudhoz hasonlóan, azok pedig saját kategóriát kapnának a szolgáltatásban, tehát nem kellene dedikált alkalmazást letölteni hozzájuk. 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:54

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!