Szerző: Folyó Gergely

2021. július 15. 12:00

Videojátékokkal erősítene a Netflix

A cég videojátékos vezetőt igazolt, egy éven belül megérkezhetnek a játékok a szolgáltatás kínálatába.

A Bloomberg jelentése szerint a Netflix leigazolta Mike Verdut, aki a streamingszolgáltató videojátékos részlegét vezeti majd; Verdu korábban olyan vállalatokban töltött be vezető szerepet, mint az Oculus vagy az Electronic Arts. A lap úgy tudja, hogy a cég a következő hónapokban tervezi felépíteni a videojátékos csapatát, egy éven belül pedig a videojátékok is megérkezhetnek a szolgáltatás kínálatába.

netflix_apple

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x)

Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x) Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

A Netflixnek van némi tapasztalata játékfronton, hiszen korábban több címét is adaptálták játékfejlesztők, sőt a Minecraft: Story Mode képében egy konkrét videojátékot is elérhetővé tett a platformján afféle interaktív filmként. A mostani tervek arról szólnak, hogy a Netflix-felhasználók a már meglévő előfizetésükkel streamelhetnének különféle játékokat a Google Stadiához vagy a Microsoft xCloudhoz hasonlóan, azok pedig saját kategóriát kapnának a szolgáltatásban, tehát nem kellene dedikált alkalmazást letölteni hozzájuk. 

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 20. 11:03

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.