Szerző: Asztalos Olivér

2021. július 14. 12:52

Jobban fogy idehaza az elektromos roller, mint a bicikli

Az eMAG szerint az elektromos rollerek olyan népszerűek lettek, hogy ezekből idén a cég többet adott el, mint hagyományos és elektromos kerékpárból együttvéve.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x)

Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x) Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Az eladott darabszám alapján az elektromos hajtású személyes közlekedési eszközök idén tarolnak az eMAG-nál: az év első felében több ezren vásároltak ilyen termékeket. A legnépszerűbb típus az elektromos roller, amely a termékkategórián belül az eladott termékek 49 százalékát tette ki darabszámban. A legtöbben májusban és júniusban szánták rá magukat e-roller vásárlására, a legnépszerűbb típus egy bruttó 100 000 forintos Xiaomi volt, viszont a tipikus vevő ennél nagyobb tudású modellt választott, az e-rollerek idei eladási átlagára ugyanis bruttó 133 ezer forint volt az eMAG-nál - derül ki a cég közleményéből.

 

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról