Szerző: Asztalos Olivér

2021. július 14. 12:52

Jobban fogy idehaza az elektromos roller, mint a bicikli

Az eMAG szerint az elektromos rollerek olyan népszerűek lettek, hogy ezekből idén a cég többet adott el, mint hagyományos és elektromos kerékpárból együttvéve.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az eladott darabszám alapján az elektromos hajtású személyes közlekedési eszközök idén tarolnak az eMAG-nál: az év első felében több ezren vásároltak ilyen termékeket. A legnépszerűbb típus az elektromos roller, amely a termékkategórián belül az eladott termékek 49 százalékát tette ki darabszámban. A legtöbben májusban és júniusban szánták rá magukat e-roller vásárlására, a legnépszerűbb típus egy bruttó 100 000 forintos Xiaomi volt, viszont a tipikus vevő ennél nagyobb tudású modellt választott, az e-rollerek idei eladási átlagára ugyanis bruttó 133 ezer forint volt az eMAG-nál - derül ki a cég közleményéből.

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról