Szerző: Asztalos Olivér

2021. július 13. 14:01

Bezárták a 3800 darab PS4-ből álló bányásztelepet

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat jelentése szerint a farm közel 4000 konzolból és félezer videókártyából állt.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Áramlopáson csúszott el az az ukrán bányászprojekt, amely rendhagyó módon mintegy 3800 darab PlayStation 4 konzolra épített. Az 500 videókártyával megtoldott telepet Vinnytsia városában szúrta ki a biztonsági szolgálat, miután a működéshez szükséges elektromos áramot illegális úton biztosították az elkövetők. Az előzetes becslések szerint ezzel nagyjából 50-70 millió forintnak megfelelő kárt okoztak az áramszolgáltatónak.

ps4_mining

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:19

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!