Szerző: Folyó Gergely

2021. július 13. 11:57

Végre új külsőt kaphat az iPad mini

Sajtóértesülések szerint pályafutásának legnagyobb dizájnváltására készülhet az iPad mini.

A Bloomberg újságírója, Mark Gurman számolt be róla, hogy az Apple új külsőt adna az iPad mininek az ősszel: Gurman szerint a kilencéves termékvonal eddigi leglátványosabb dizájnváltására számíthatunk majd, amely az iPad Airéhez hasonló megjelenést, így vékonyabb kávát és nagyobb kijelzőt jelent majd. Emellett a tablet teljesítményén is javítanak a cupertinóiak.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Nem ez az első pletyka a hatodik generációs iPad mini kapcsán, korábban szintén a Bloomberg írta meg, hogy az Apple a legkisebb iPaden is elengedné a home gombot, amivel valószínűleg a Touch ID érzékelője a bekapcsoló gombra költözne. Tavaly Ming-Chi Kuo elemző azt jósolta, hogy az új iPad mini 8,5-9 hüvelykes kijelzőre cserélheti a jelenleg használt 7,9 hüvelykes panelt, valamint az iPad Pro Mini LED technológiáját is megörökölheti.

Az iPad mini egyébként 2019-ben kapott utoljára ráncfelvarrást, akkor az Apple Pencil-támogatás és az A12-es processzor érkezése jelentette az újdonságot.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról