Szerző: Folyó Gergely

2021. július 13. 11:57

Végre új külsőt kaphat az iPad mini

Sajtóértesülések szerint pályafutásának legnagyobb dizájnváltására készülhet az iPad mini.

A Bloomberg újságírója, Mark Gurman számolt be róla, hogy az Apple új külsőt adna az iPad mininek az ősszel: Gurman szerint a kilencéves termékvonal eddigi leglátványosabb dizájnváltására számíthatunk majd, amely az iPad Airéhez hasonló megjelenést, így vékonyabb kávát és nagyobb kijelzőt jelent majd. Emellett a tablet teljesítményén is javítanak a cupertinóiak.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Nem ez az első pletyka a hatodik generációs iPad mini kapcsán, korábban szintén a Bloomberg írta meg, hogy az Apple a legkisebb iPaden is elengedné a home gombot, amivel valószínűleg a Touch ID érzékelője a bekapcsoló gombra költözne. Tavaly Ming-Chi Kuo elemző azt jósolta, hogy az új iPad mini 8,5-9 hüvelykes kijelzőre cserélheti a jelenleg használt 7,9 hüvelykes panelt, valamint az iPad Pro Mini LED technológiáját is megörökölheti.

Az iPad mini egyébként 2019-ben kapott utoljára ráncfelvarrást, akkor az Apple Pencil-támogatás és az A12-es processzor érkezése jelentette az újdonságot.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:07

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!