Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 29. 11:21

Borsos áron jelentek meg az első DDR5-ös memóriák

Bár az első DDR5-ös platform még sehol, a szabványra épülő első memóriacsomag már megvásárolható.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Az amerikai Amazonon, illetve a Neweggen is megjelent az első DDR5-ös memóriacsomag. A két modulból álló 32 gigabájtos kit a DDR5-4800 sebességfokozatot támogatja CL 40-es késleltetés, valamint 1,1 voltos üzemi feszültség mellett. A termék nettó 311 dolláros összegért vásárolható meg, amely valamivel több, mint duplája a hasonló kapacitású DDR4-3200-as csomagok árának. A memóriákat támogató első PC-s Intel platform az idei év utolsó negyedévében jelenhet meg, miközben a DDR5 szabvány várhatóan 2023-ban válhat piacvezetővé.

tg_ddr5

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról