Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 22. 14:20

Leállította az iPhone 12 Mini gyártását az Apple

A TrendForce szerint a vártnál alacsonyabb kereslet miatt leállította az iPhone 12 Mini gyártását az Apple.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A piackutató szerint a tavaly bemutatott Mini nem hozta az Apple korábbi elvárásait, így a vállalat kénytelen volt a tervezettnél korábban lekapcsoltatni a gyártósorokat. Mindez persze még nem jelenti a forgalmazás végét, amit a készlet erejéig még fenntart az Apple. Az 5,4 hüvelykes képátlójú iPhone 12 Mini legnagyobb problémája az ára lehetett. Az okostelefon magyarországi árcímkéjét bruttó 300 000 forintban állapította meg az Apple, miközben a kvázi normál méretű "sima" iPhone 12 csak bruttó 50 000 forinttal kerül többe. Ilyen magas ár mellett értelemszerűen az "olcsó iPhone" szerepére sem volt jó a legkisebb készülék a bruttó 180 000 forintos SE mellett. Érdekes kérdés, hogy a vártnál gyengébb szereplés fényében az iPhone 12 Mini kap-e majd közvetlen utódot idén ősszel.

i12_min

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 01:05

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!