Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 15. 15:22

A Chia kriptodeviza miatt növeli termelését a két nagy merevlemezgyártó

A GPU-kat tervező cégek után a merevlemezgyártók is felszállnak a bányászvonatra.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A Seagate és a Western Digital is növeli nagy kapacitású merevlemezeinek termelési volumenét, így reagálva az elmúlt hetekben megugrott igényekre. A háttérben a Chia kriptodeviza áll, amit rendhagyó módon GPU helyett a háttértár erőforrásainak kiaknázásával lehet termelni. Iparági források szerint az érvényben lévő szerződések miatt a gyártók viszonylag kis mozgástérrel rendelkeznek a gyártás átkonfigurálásában, ezt azonban most igyekeznek kihasználni, ezzel maximalizálva idei forgalmukat.

hdd

 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 23:09

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!