Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 10. 14:00

Jól halad az Amazon spanyolországi terjeszkedése

Az előzetesen vártnál jobban áll az AWS, vagyis az Amazon Web Services spanyolországi régiójának építése, amely így egy-két negyedévvel korábban készülhet el.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Az Amazon eredetileg 2022 utolsó vagy 2023 első negyedévére prognosztizálta az átadást, amely jelen állás szerint már jövő nyáron, azaz nagyjából egy év múlva megtörténhet. Mindez három különálló adatközpontot takar, amelyek a nyugat-spanyolországi Aragon tartományban épülnek. Az Amazon szerint a beruházás kedvező hatással lehet az ország gazdaságára, ahol egyébként a következő tíz év során további 2,5 milliárd euró beruházását tervezi az amerikai vállalat. Spanyolországban jelenleg csak kisebb, úgynevezett AWS Edge Locationök vannak Madrid területén, amelyeket még 2012-ben telepített az Amazon.

aws

 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 05:26

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!