:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 7. 13:58

Javított az SSD elhasználódásán a macOS 11.4

Felhasználói visszajelzések alapján az Apple kijavította az SSD elhasználódását hibásan jelző bugot.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Több, Apple M1-gyel szerelt Mac tulajdonosnak tűnt fel, hogy mindössze néhány hónapos, enyhe használat után veszített élettartamából egyes konfigurációk SSD-je. Az aggodalomra okot adó problémát bár az Apple hivatalosan nem ismerte el, a felhasználók visszajelzések alapján ezt is megoldotta a közelmúltban megjelent macOS 11.4. Egy neve elhallgatását kérő cupertinói alkalmazott szerint a problémát az M1-es gépek SSD vezérlője, illetve a meghajtók állapotát jelző szoftver kapcsolatában volt, mely utóbbi emiatt tévesen érzékelte az elhasználódás arányát.

 

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.