Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 7. 13:58

Javított az SSD elhasználódásán a macOS 11.4

Felhasználói visszajelzések alapján az Apple kijavította az SSD elhasználódását hibásan jelző bugot.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Több, Apple M1-gyel szerelt Mac tulajdonosnak tűnt fel, hogy mindössze néhány hónapos, enyhe használat után veszített élettartamából egyes konfigurációk SSD-je. Az aggodalomra okot adó problémát bár az Apple hivatalosan nem ismerte el, a felhasználók visszajelzések alapján ezt is megoldotta a közelmúltban megjelent macOS 11.4. Egy neve elhallgatását kérő cupertinói alkalmazott szerint a problémát az M1-es gépek SSD vezérlője, illetve a meghajtók állapotát jelző szoftver kapcsolatában volt, mely utóbbi emiatt tévesen érzékelte az elhasználódás arányát.

 

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról