Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 7. 13:58

Javított az SSD elhasználódásán a macOS 11.4

Felhasználói visszajelzések alapján az Apple kijavította az SSD elhasználódását hibásan jelző bugot.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Több, Apple M1-gyel szerelt Mac tulajdonosnak tűnt fel, hogy mindössze néhány hónapos, enyhe használat után veszített élettartamából egyes konfigurációk SSD-je. Az aggodalomra okot adó problémát bár az Apple hivatalosan nem ismerte el, a felhasználók visszajelzések alapján ezt is megoldotta a közelmúltban megjelent macOS 11.4. Egy neve elhallgatását kérő cupertinói alkalmazott szerint a problémát az M1-es gépek SSD vezérlője, illetve a meghajtók állapotát jelző szoftver kapcsolatában volt, mely utóbbi emiatt tévesen érzékelte az elhasználódás arányát.

 

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 18. 04:02

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.