Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 7. 13:58

Javított az SSD elhasználódásán a macOS 11.4

Felhasználói visszajelzések alapján az Apple kijavította az SSD elhasználódását hibásan jelző bugot.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Több, Apple M1-gyel szerelt Mac tulajdonosnak tűnt fel, hogy mindössze néhány hónapos, enyhe használat után veszített élettartamából egyes konfigurációk SSD-je. Az aggodalomra okot adó problémát bár az Apple hivatalosan nem ismerte el, a felhasználók visszajelzések alapján ezt is megoldotta a közelmúltban megjelent macOS 11.4. Egy neve elhallgatását kérő cupertinói alkalmazott szerint a problémát az M1-es gépek SSD vezérlője, illetve a meghajtók állapotát jelző szoftver kapcsolatában volt, mely utóbbi emiatt tévesen érzékelte az elhasználódás arányát.

 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 29. 01:23

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!