Szerző: Koi Tamás

2021. június 4. 10:54

Több mint egymilliárd forintnyi kupont oszt ki jövő péntekig az eMAG

Olvasói visszajelzések alapján ma megkezdte az eMAG azoknak a 3000 Ft értékű kuponkódoknak a kiküldését, melyeket a cég a Gazdasági Versenyhivatallal történt május megállapodás keretén belül, jóvátételként biztosít a hivatal által megállapított versenyjog-ellenes magatartása miatt egyes, korábbi vásárlói számára.

A mai napon megkezdte az eMAG - Extreme Digital a cégnél 2020. május 12. és 2021. május 12. között termékeket vásárolt ügyfelek részére biztosított, 3000 forint értékű digitális ajándékkuponok kiküldését annak a megállapodásnak a részeként, mely a Gazdasági Versenyhivatal versenyjogi vizsgálatát zárta múlt hónapban.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

A cég akkor kötelezettséget vállalt rá, hogy a hivatal által megállapított versenyellenes magatartása (megtévesztő Black Friday akciók) miatt mintegy 1,08 milliárd forint értékben biztosít 3000 Ft értékű kuponokat az elmúlt egyéves időszak vásárlóinak, tekintet nélkül a vásárlás értékére.

Az eMAG weboldalán elhelyezett tájékoztató szerint a kuponkódokat több részletben küldik majd ki e-mailben, és legkésőbb június 11-ig minden érintett vásárlóhoz el fog jutni az egyedi kód, melyet legalább 10 ezer forintos vásárlás esetén lehet beváltani a webáruházban. 

A kibocsátástól számított 6 hónapig érvényes kupon az eMAG saját áruválasztéka mellett a Marketplace partnereknél vásárolt termékekre is beváltható.

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 18. 05:00

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.