:

Szerző: Koi Tamás

2021. június 4. 10:54

Több mint egymilliárd forintnyi kupont oszt ki jövő péntekig az eMAG

Olvasói visszajelzések alapján ma megkezdte az eMAG azoknak a 3000 Ft értékű kuponkódoknak a kiküldését, melyeket a cég a Gazdasági Versenyhivatallal történt május megállapodás keretén belül, jóvátételként biztosít a hivatal által megállapított versenyjog-ellenes magatartása miatt egyes, korábbi vásárlói számára.

A mai napon megkezdte az eMAG - Extreme Digital a cégnél 2020. május 12. és 2021. május 12. között termékeket vásárolt ügyfelek részére biztosított, 3000 forint értékű digitális ajándékkuponok kiküldését annak a megállapodásnak a részeként, mely a Gazdasági Versenyhivatal versenyjogi vizsgálatát zárta múlt hónapban.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A cég akkor kötelezettséget vállalt rá, hogy a hivatal által megállapított versenyellenes magatartása (megtévesztő Black Friday akciók) miatt mintegy 1,08 milliárd forint értékben biztosít 3000 Ft értékű kuponokat az elmúlt egyéves időszak vásárlóinak, tekintet nélkül a vásárlás értékére.

Az eMAG weboldalán elhelyezett tájékoztató szerint a kuponkódokat több részletben küldik majd ki e-mailben, és legkésőbb június 11-ig minden érintett vásárlóhoz el fog jutni az egyedi kód, melyet legalább 10 ezer forintos vásárlás esetén lehet beváltani a webáruházban. 

A kibocsátástól számított 6 hónapig érvényes kupon az eMAG saját áruválasztéka mellett a Marketplace partnereknél vásárolt termékekre is beváltható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.