Szerző: Koi Tamás

2021. június 4. 10:54

Több mint egymilliárd forintnyi kupont oszt ki jövő péntekig az eMAG

Olvasói visszajelzések alapján ma megkezdte az eMAG azoknak a 3000 Ft értékű kuponkódoknak a kiküldését, melyeket a cég a Gazdasági Versenyhivatallal történt május megállapodás keretén belül, jóvátételként biztosít a hivatal által megállapított versenyjog-ellenes magatartása miatt egyes, korábbi vásárlói számára.

A mai napon megkezdte az eMAG - Extreme Digital a cégnél 2020. május 12. és 2021. május 12. között termékeket vásárolt ügyfelek részére biztosított, 3000 forint értékű digitális ajándékkuponok kiküldését annak a megállapodásnak a részeként, mely a Gazdasági Versenyhivatal versenyjogi vizsgálatát zárta múlt hónapban.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A cég akkor kötelezettséget vállalt rá, hogy a hivatal által megállapított versenyellenes magatartása (megtévesztő Black Friday akciók) miatt mintegy 1,08 milliárd forint értékben biztosít 3000 Ft értékű kuponokat az elmúlt egyéves időszak vásárlóinak, tekintet nélkül a vásárlás értékére.

Az eMAG weboldalán elhelyezett tájékoztató szerint a kuponkódokat több részletben küldik majd ki e-mailben, és legkésőbb június 11-ig minden érintett vásárlóhoz el fog jutni az egyedi kód, melyet legalább 10 ezer forintos vásárlás esetén lehet beváltani a webáruházban. 

A kibocsátástól számított 6 hónapig érvényes kupon az eMAG saját áruválasztéka mellett a Marketplace partnereknél vásárolt termékekre is beváltható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 14:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.