Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 2. 14:38

Megérkezett az első bányász-SSD

Extrém terhelhetőségű SSD-ket dobott piacra a Sabrent. A meghajtókkal elsősorban a Chia Coint bányászókat célozza a cég, a kriptodeviza ugyanis GPU helyett a háttértárra, így például az SSD-re alapoz.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A Plotripper fantázianevű termékek két kapacitásban érhetőek el. A 2 terabájtos Plotripperre 10 000 TBW-s terhelhetőséget adott meg a gyártó, az SSD-t így legalább 5000-szer lehet teljesen újraírni. Plotripper Pro modellek ennél is jobban bírják a strapát. Az 1 terabájtos variáns 27 000 TBW-s, a 2 terabájtos pedig 54 000 TBW-s értékkel rendelkezik, vagyis mindkét típust 27 000-szer lehet teleírni, amely közel hússzorosa egy átlagos TLC-s modell értékének. A meghajtók árát egyelőre nem közölte a Sabrent.

plotripper

 

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról