:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 1. 14:26

Az elsők között kínál softPOS terminált az Erste Bank

Az Erste Bank az elsők között kínál kisvállalkozói ügyfeleinek softPOS terminált, amely a hagyományos megoldásnál olcsóbban biztosítja a kártyaelfogadást.

Egyetlen szerződés megkötése után, akár 2-3 napon belül, külön készülék megvásárlása nélkül válhatnak kártyaelfogadóvá az Erste Bank kisvállalkozó ügyfelei a pénzintézet most bevezetett szolgáltatásával - derült ki a pénzintézet sajtóközleményéből. A softPOS terminál a fizetés új módját jelenti: bevezetésével az NFC-képes androidos mobiltelefonok alkalmassá tehetők a Mastercard- vagy Visa-kártyák elfogadására.

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Eddig a kártyaelfogadáshoz a legegyszerűbb esetben is szükség volt egy különálló készülék megvásárlására vagy bérlésére. Ez nem csak plusz költséget mellett egyéb terheket is jelentett a vállalkozónak. A softPOS terminál számos problémát megold, miközben a szolgáltatás jóval olcsóbb, mint a hagyományos elfogadás: a kártyaelfogadási szolgáltatás havi díja több mint 80 százalékkal alacsonyabb, mint a fizikai mobil terminál esetében. Az softPOS szolgáltatásánál nincs csatlakozási vagy regisztrációs díj, a szolgáltatásnak pedig jelenleg nincs előfizetési díja sem, így a kártyaelfogadás biztosítása a vállalkozónak semmibe sem kerül, csak a forgalom után kell jutalékot fizetni - közli az Erste Bank.

a címlapról