Szerző: Asztalos Olivér

2021. május 20. 11:16

Egy éve van hátra az Internet Explorer 11-nek

Bő egy éve van hátra az Internet Explorer 11-nek, a Microsoft ugyanis jövő nyáron nyugdíjazza a böngésző asztali (desktop) verzióját.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

2022 június 15-én végleg búcsút vesz az Internet Explorer 11-től, illetve ezzel az egykoron szebb napokat látott, komplett böngészőcsaládtól a Microsoft - közli blogbejegyzésében a cég. A nyugdíjazás részeként a vállalat kulcsfontosságú webes platformjai és applikációi már nem támogatják a böngészőt. A vállalati és oktatási környezetben egyaránt kiterjedten használt Teams chat- és csoportmunka-szoftver webes verziójának támogatása tavaly november 30-ával szűnt meg, miközben a Microsoft 365 előfizetésekhez tartozó webappok támogatása idén augusztus 17-ével áll le, végleg. Az legutolsó bástyát az IE11-re épülő egyéb webappok felhasználói jelenthetik, akik bár még bő egy évig használhatják a böngészőt, az Edge újabb verzióiba épített kompatibilitási móddal kiváltható az aggastyán szoftver használata.

ie11

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról