Szerző: Asztalos Olivér

2021. május 20. 11:16

Egy éve van hátra az Internet Explorer 11-nek

Bő egy éve van hátra az Internet Explorer 11-nek, a Microsoft ugyanis jövő nyáron nyugdíjazza a böngésző asztali (desktop) verzióját.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

2022 június 15-én végleg búcsút vesz az Internet Explorer 11-től, illetve ezzel az egykoron szebb napokat látott, komplett böngészőcsaládtól a Microsoft - közli blogbejegyzésében a cég. A nyugdíjazás részeként a vállalat kulcsfontosságú webes platformjai és applikációi már nem támogatják a böngészőt. A vállalati és oktatási környezetben egyaránt kiterjedten használt Teams chat- és csoportmunka-szoftver webes verziójának támogatása tavaly november 30-ával szűnt meg, miközben a Microsoft 365 előfizetésekhez tartozó webappok támogatása idén augusztus 17-ével áll le, végleg. Az legutolsó bástyát az IE11-re épülő egyéb webappok felhasználói jelenthetik, akik bár még bő egy évig használhatják a böngészőt, az Edge újabb verzióiba épített kompatibilitási móddal kiváltható az aggastyán szoftver használata.

ie11

 

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról