Szerző: Asztalos Olivér

2021. május 20. 11:16

Egy éve van hátra az Internet Explorer 11-nek

Bő egy éve van hátra az Internet Explorer 11-nek, a Microsoft ugyanis jövő nyáron nyugdíjazza a böngésző asztali (desktop) verzióját.

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát?

Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát? Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

2022 június 15-én végleg búcsút vesz az Internet Explorer 11-től, illetve ezzel az egykoron szebb napokat látott, komplett böngészőcsaládtól a Microsoft - közli blogbejegyzésében a cég. A nyugdíjazás részeként a vállalat kulcsfontosságú webes platformjai és applikációi már nem támogatják a böngészőt. A vállalati és oktatási környezetben egyaránt kiterjedten használt Teams chat- és csoportmunka-szoftver webes verziójának támogatása tavaly november 30-ával szűnt meg, miközben a Microsoft 365 előfizetésekhez tartozó webappok támogatása idén augusztus 17-ével áll le, végleg. Az legutolsó bástyát az IE11-re épülő egyéb webappok felhasználói jelenthetik, akik bár még bő egy évig használhatják a böngészőt, az Edge újabb verzióiba épített kompatibilitási móddal kiváltható az aggastyán szoftver használata.

ie11

 

A 6 alkalmas, 18 órás, online képzés május 2-án indul. Az élő képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról