Szerző: Koi Tamás

2021. május 18. 12:05

Ha kell, a prezentert is leradírozza a Logitech új rajztáblakamerája

A videokonferenciák során számtalanszor problémát szokott okozni a rajztáblákon (whiteboard) lévő tartalom közvetítése, erre most előállt a Logitech egy olyan megoldással, mely ha kell, akár az állandóan útban lévő prezentert is kitakarja a képből.

Videokonferenciákon keresztül rajztáblával prezentálni nem éppen egyszerű mutatvány, leginkább azért, mert a prezentációt végző személy vagy annak keze folyton kitakarja a tartalmat, amit rajzol - erre a problémára nyújt megoldást a Logitech most bemutatott kamerája, mely minden eddiginél frappánsabb módon integrálja be a whiteboardok tartalmát a Teams vagy éppen Zoom videokonferenciákba.

00:45
 

Logitech Scribe: AI-Powered Whiteboard Camera for the Modern Workplace

Még több videó

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A Scribe-nak nevezett megoldásba épített algoritmus (amit a Logitech természetesen MI-nek nevez) a prezenter "kiradírozása" mellett többek közt képes a szárazon törölhető filcek kontrasztját feljavítani, vagy kiemelni a táblákra ragasztott post-iteket.

A Scribe a Logitech szerint természetesen nem csak a vállalati videokonferenciákon állhatja meg a helyét, hanem oktatási környezetben is beválhat a távoli tantermi oktatás részeként.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.