Szerző: Asztalos Olivér

2021. május 6. 11:35

New York állam betilthatja a kriptobányászatot

Kevin S. Parker, New York állam szenátorának egyik legújabb törvényjavaslat három évre felfüggesztetné a nagy kriptobányász farmok működését.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A különféle kriptodevizák árfolyamának meredek emelkedésével egyre több nagy "bánya" nyílt meg az állam északi részén, melyek főként fosszilis üzemanyagokkal működő generátorokkal termelik meg a szükséges áramot. Az egyik farm rövidtávú tervei között szerepel áramfelhasználásnak megnégyszerezése, amely ezzel még nagyobb terhet róna a környezetre. A javaslat a következő években alaposan megvizsgálná a farmok környezetre gyakorolt hatását. Amennyiben a törvény jelenlegi formájában végül életbe lép, a bányászok a különféle megújuló energiaforrások felé fordulhatnak, habár ezek költsége jelenleg számottevően magasabb, mint a fosszilis forrásoké.

minfarm

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról