Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 30. 14:38

Már közel 8 millió PlayStation 5-öt szállított le a Sony

November óta már összesen mintegy 7,8 millió darab PS5 konzolt szállított le a Sony, amellyel a legújabb játékgép felülmúlja az előd értékesítéseit.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A japán vállalat közleménye szerint a tavalyi ünnepi szezonban, mindössze szűk kettő hónap leforgása alatt 4,5 millió darab PlayStation 5 kelt el, az idei év első három hónapjában pedig további 3,3 milliót vásároltak meg. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy havi bontásban csökkent a kereslet, a tavalyi 4,5 milliót feltöltött készlet mellett érte el a Sony, amit rekordgyorsasággal szippantott fel a piac. A vállalat vélhetően többet is tudott volna értékesíteni, ha gyártás terén is tartani tudja a tempót a vásárlói igényekkel. A konzolok ugyanis szokatlanul gyorsan váltak hiánycikké, szabályos közelharcot alakítva ki a vásárlók között.

ps5

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 15:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.