Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 30. 14:38

Már közel 8 millió PlayStation 5-öt szállított le a Sony

November óta már összesen mintegy 7,8 millió darab PS5 konzolt szállított le a Sony, amellyel a legújabb játékgép felülmúlja az előd értékesítéseit.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A japán vállalat közleménye szerint a tavalyi ünnepi szezonban, mindössze szűk kettő hónap leforgása alatt 4,5 millió darab PlayStation 5 kelt el, az idei év első három hónapjában pedig további 3,3 milliót vásároltak meg. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy havi bontásban csökkent a kereslet, a tavalyi 4,5 milliót feltöltött készlet mellett érte el a Sony, amit rekordgyorsasággal szippantott fel a piac. A vállalat vélhetően többet is tudott volna értékesíteni, ha gyártás terén is tartani tudja a tempót a vásárlói igényekkel. A konzolok ugyanis szokatlanul gyorsan váltak hiánycikké, szabályos közelharcot alakítva ki a vásárlók között.

ps5

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról