Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 30. 14:38

Már közel 8 millió PlayStation 5-öt szállított le a Sony

November óta már összesen mintegy 7,8 millió darab PS5 konzolt szállított le a Sony, amellyel a legújabb játékgép felülmúlja az előd értékesítéseit.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A japán vállalat közleménye szerint a tavalyi ünnepi szezonban, mindössze szűk kettő hónap leforgása alatt 4,5 millió darab PlayStation 5 kelt el, az idei év első három hónapjában pedig további 3,3 milliót vásároltak meg. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy havi bontásban csökkent a kereslet, a tavalyi 4,5 milliót feltöltött készlet mellett érte el a Sony, amit rekordgyorsasággal szippantott fel a piac. A vállalat vélhetően többet is tudott volna értékesíteni, ha gyártás terén is tartani tudja a tempót a vásárlói igényekkel. A konzolok ugyanis szokatlanul gyorsan váltak hiánycikké, szabályos közelharcot alakítva ki a vásárlók között.

ps5

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról