Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 30. 14:38

Már közel 8 millió PlayStation 5-öt szállított le a Sony

November óta már összesen mintegy 7,8 millió darab PS5 konzolt szállított le a Sony, amellyel a legújabb játékgép felülmúlja az előd értékesítéseit.

Érdekelnek a Scrum Guide újdonságai?

Gyere el május 18-án Scrum Update meetupunkra, és mindent megtudhatsz a változásokról.

Érdekelnek a Scrum Guide újdonságai? Gyere el május 18-án Scrum Update meetupunkra, és mindent megtudhatsz a változásokról.

A japán vállalat közleménye szerint a tavalyi ünnepi szezonban, mindössze szűk kettő hónap leforgása alatt 4,5 millió darab PlayStation 5 kelt el, az idei év első három hónapjában pedig további 3,3 milliót vásároltak meg. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy havi bontásban csökkent a kereslet, a tavalyi 4,5 milliót feltöltött készlet mellett érte el a Sony, amit rekordgyorsasággal szippantott fel a piac. A vállalat vélhetően többet is tudott volna értékesíteni, ha gyártás terén is tartani tudja a tempót a vásárlói igényekkel. A konzolok ugyanis szokatlanul gyorsan váltak hiánycikké, szabályos közelharcot alakítva ki a vásárlók között.

ps5

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról