Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 27. 11:17

Chiphiány miatt állt le a kecskeméti Mercedes-gyár

Május 2-ig kénytelen szüneteltetni a különféle személygépjárművek gyártását a kecskeméti Mercedes.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Az ideiglenes leállás hátterében a hónapok óta tartó globális félvezetőhiány áll, mely miatt az üzem a 17. naptári hétig bezárólag kénytelen volt módosítani termelési programját. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kapcsolódó közleményében elmondta, a kiesett napokat átépítési és karbantartási tevékenységekre, illetve az új modell sorozatgyártásának előkészületeire használja fel.

kecsmerv

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 16:57

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.