Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 27. 11:17

Chiphiány miatt állt le a kecskeméti Mercedes-gyár

Május 2-ig kénytelen szüneteltetni a különféle személygépjárművek gyártását a kecskeméti Mercedes.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Az ideiglenes leállás hátterében a hónapok óta tartó globális félvezetőhiány áll, mely miatt az üzem a 17. naptári hétig bezárólag kénytelen volt módosítani termelési programját. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kapcsolódó közleményében elmondta, a kiesett napokat átépítési és karbantartási tevékenységekre, illetve az új modell sorozatgyártásának előkészületeire használja fel.

kecsmerv

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 19. 11:44

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.