:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 26. 16:02

Oroszországból szeretettel: AMD-s alaplap

Kína után Oroszország is PC-s alaplap gyártásába fogott - adta hírül a Tom's Hardware.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A magazin értesülései szerint a szentpétervári székhelyű GS Group Holding, illetve a moszkvai Philax kooperációjából született terméken az AMD egyik korábbi, B450-es alaplapi vezérlőjére kapott helyet az ahhoz illeszkedő AM4-es foglalattal együtt. A termék az ASRock B450M Pro4 terveire épül, ám arról nincs hír, hogy milyen megállapodás született az tajvani és az orosz cégek között. Az AMD Ryzen processzorokhoz készített termékekből 40 000 darab piacra dobását tervezi a Philax.

russianmobo

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 21:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.