Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 19. 14:55

Gyorsan normalizálódik az Intel "Rocket Lake" processzorok árcímkéje

Alig néhány hét kellett, hogy elérje az ezer darabos megrendelésekre ajánlott gyártói összeget az Intel "Rocket Lake" processzorok kiskereskedelmi árcédulája.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Az Amazonon megtalálható információk szerint a felsőházban található Core i7-11700K már nettó 404 dollárért megvásárolható, amely mindössze 5 dollárral magasabb a chipgyártó ezer darabos megrendelésekre megadott összegénél. A Core i5-11600K esetében is hasonlóan szerény, mindössze 3 dolláros eltérés látható, egyedül a csúcsmodelleknél, vagyis a Core i9-11900K és i9-11900KF processzoroknál áll még fent a listaárhoz mért nagyobb árrés. A viszonylag gyors csökkenés mögött minden bizonnyal az erős konkurencia, illetve az amiatti szerényebb kereslet áll, az 5000-es szériába tartozó AMD Ryzenen ugyanis több szempontból is Rocket Lake processzorok előtt járnak.

intl_rocket

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról