Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 16. 14:13

Egy darabig nem rendelhetünk az Amazonról

Átmenetileg nem szállít Magyarországra Európából az Amazon - adta hírül tegnap a Telex. A portál információi szerint az új magyar adójogszabályi előírások miatt döntött így a webáruház.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Ideiglenesen felfüggesztette a hazánkba való szállítást európai felületein az Amazon. Ennek értelméből jelenleg sem a német, sem a francia, sem pedig az angol oldalról nem lehet rendelni magyarországi címre. A Telex kérdésére az Amazon megerősítette, hogy nem rendszerhibáról van szó. "Való igaz, hogy átmenetileg felfüggesztettük a kiszállítást Magyarországra, amíg az Amazon igazodni tud az új magyar adójogszabályi előírásokhoz. A lehető leggyorsabban igyekszünk újra biztosítani a rendeléseket Magyarországra" - derült ki a cég tájékoztatásából.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról