Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 16. 14:13

Egy darabig nem rendelhetünk az Amazonról

Átmenetileg nem szállít Magyarországra Európából az Amazon - adta hírül tegnap a Telex. A portál információi szerint az új magyar adójogszabályi előírások miatt döntött így a webáruház.

Popszakma, hackerek, menőzés

A hacker karaktere régóta jelen van az irodalomban és a filmiparban, tevékenységük és társadalmi megítélésük sokat változott azóta. A weekly adásban ezt beszéltük ki.

Popszakma, hackerek, menőzés A hacker karaktere régóta jelen van az irodalomban és a filmiparban, tevékenységük és társadalmi megítélésük sokat változott azóta. A weekly adásban ezt beszéltük ki.

Ideiglenesen felfüggesztette a hazánkba való szállítást európai felületein az Amazon. Ennek értelméből jelenleg sem a német, sem a francia, sem pedig az angol oldalról nem lehet rendelni magyarországi címre. A Telex kérdésére az Amazon megerősítette, hogy nem rendszerhibáról van szó. "Való igaz, hogy átmenetileg felfüggesztettük a kiszállítást Magyarországra, amíg az Amazon igazodni tud az új magyar adójogszabályi előírásokhoz. A lehető leggyorsabban igyekszünk újra biztosítani a rendeléseket Magyarországra" - derült ki a cég tájékoztatásából.

A sorozat október 17-i, első állomásán az AWS-ben már elérhető generatív AI megoldásokat vesszük nagyító alá. Sőt egy ígéretes, hazai felhasználásméréssel foglalkozó startup is itt debütál majd!

a címlapról

sar ügy

1

Az NMHH is figyeli a francia iPhone gate-et

2023. szeptember 29. 11:17

Egyelőre továbbra sincs bizonyíték arra, hogy az iPhone 12 felhasználókat az egészségügyi határértéket meghaladó sugárzás éri.