Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 15. 15:14

Nvidia: idén már ne számítsunk sok jóra a GPU-k piacán

A grafikus processzorairól ismert vállalat szerint egészen az év végéig fennmarad a videókártyák piacán tapasztalható hiány.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Colette Kress, a vállalat pénzügyi igazgatója szerint 2021 hátralévő részében sem enyhül a szokásosnál lényegesen nagyobb piaci igény, amely rendkívül megnehezíti a vállalat RTX 30-sorozatú termékeinek beszerzését. Bár Kress állítja, vállalatával folyamatosan azon dolgoznak, hogy növelni tudják a termelést, az elérhető előrelépést várhatóan felülmúlja majd a felvevőpiac kapacitása. A GPU-k iránt részben a járvány, részben pedig a kriptobányászat sokadvirágzása miatt lőtt ki látványosan az igény, közel egyidőben.

nvidia_geforce_rtx_3080

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról