:

Szerző: Koi Tamás

2021. április 7. 11:36

Hamarosan pénzt is lehet majd utalni a Signallal

A felhasználók közti pénzküldés lehet a Signal következő funkcióbővítése, a rendszer bétatesztje a héten kezdődött.

A világ egyik legbiztonságosabb üzenetküldő platformjának titulált Signal mobilappján már pénzt is küldhetnek egymásnak egyes, kiválasztott felhasználók, megkezdődött ugyanis a hét elején a Signal Payments nevű új funkció nyilvános bétatesztje - jelentette be a szolgáltató. 

payments_product

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Signal akárcsak az üzenetküldésnél, úgy a pénzküldés során is a funkció (adat)biztonságára helyezi a hangsúlyt, így a hasonló alapelveket valló MobileCoinnal karöltve kezdődött a teszt, melynek során az Egyesült Királyságban élő, a bétatesztben részt venni szándékozó felhasználók a MobileCoint saját kriptopénzével, a MOB-bal végezhetnek pénzmozgásokat.

A szolgáltató hangsúlyozza, hogy akárcsak a rendszerben továbbított üzenetek tartalmához, úgy sem a felhasználók által bonyolított tranzakciók listájához, sem az egyenleghez nincs semmiféle hozzáférése. A funkció további bővítésével kapcsolatos tervekkel kapcsolatban egyelőre nem tudni részleteket.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 00:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.