Szerző: Koi Tamás

2021. április 7. 11:36

Hamarosan pénzt is lehet majd utalni a Signallal

A felhasználók közti pénzküldés lehet a Signal következő funkcióbővítése, a rendszer bétatesztje a héten kezdődött.

A világ egyik legbiztonságosabb üzenetküldő platformjának titulált Signal mobilappján már pénzt is küldhetnek egymásnak egyes, kiválasztott felhasználók, megkezdődött ugyanis a hét elején a Signal Payments nevű új funkció nyilvános bétatesztje - jelentette be a szolgáltató. 

payments_product

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

A Signal akárcsak az üzenetküldésnél, úgy a pénzküldés során is a funkció (adat)biztonságára helyezi a hangsúlyt, így a hasonló alapelveket valló MobileCoinnal karöltve kezdődött a teszt, melynek során az Egyesült Királyságban élő, a bétatesztben részt venni szándékozó felhasználók a MobileCoint saját kriptopénzével, a MOB-bal végezhetnek pénzmozgásokat.

A szolgáltató hangsúlyozza, hogy akárcsak a rendszerben továbbított üzenetek tartalmához, úgy sem a felhasználók által bonyolított tranzakciók listájához, sem az egyenleghez nincs semmiféle hozzáférése. A funkció további bővítésével kapcsolatos tervekkel kapcsolatban egyelőre nem tudni részleteket.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról