Szerző: Koi Tamás

2021. április 7. 11:36

Hamarosan pénzt is lehet majd utalni a Signallal

A felhasználók közti pénzküldés lehet a Signal következő funkcióbővítése, a rendszer bétatesztje a héten kezdődött.

A világ egyik legbiztonságosabb üzenetküldő platformjának titulált Signal mobilappján már pénzt is küldhetnek egymásnak egyes, kiválasztott felhasználók, megkezdődött ugyanis a hét elején a Signal Payments nevű új funkció nyilvános bétatesztje - jelentette be a szolgáltató. 

payments_product

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

A Signal akárcsak az üzenetküldésnél, úgy a pénzküldés során is a funkció (adat)biztonságára helyezi a hangsúlyt, így a hasonló alapelveket valló MobileCoinnal karöltve kezdődött a teszt, melynek során az Egyesült Királyságban élő, a bétatesztben részt venni szándékozó felhasználók a MobileCoint saját kriptopénzével, a MOB-bal végezhetnek pénzmozgásokat.

A szolgáltató hangsúlyozza, hogy akárcsak a rendszerben továbbított üzenetek tartalmához, úgy sem a felhasználók által bonyolított tranzakciók listájához, sem az egyenleghez nincs semmiféle hozzáférése. A funkció további bővítésével kapcsolatos tervekkel kapcsolatban egyelőre nem tudni részleteket.

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 19. 11:49

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.