Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 1. 12:02

Megjelent az AIDA64 v6.33

Megérkezett a magyar fejlesztésű rendszerdiagnosztikai, hardver- és szoftverleltár, valamint rendszerteszt-alkalmazás, az AIDA64 legfrissebb főverziója, amely az 6.33 számot viseli.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A legújabb kiadás szokás szerint számos újítást és fejlesztést tartalmaz, melyek közül a készítők a Milan kódnevű, Zen 3 magokra épülő AMD Epyc 7003 szerverprocesszorok támogatását vették az első helyre. A legújabb GPU-k felismerésében is javult lett a szoftver. A korábbiak mellett már az AMD Radeon RX 6700, illetve az Nvidia GeForce GT 1010 kártyáinak különféle adatait is képes megjeleníteni az AIDA, amelynek a kifejezetten kriptobányászathoz tervezett CMP 30HX és CMP 40HX modellek sem jelent többé akadályt. Az újdonságok részletes listájáért, valamint a szoftver letöltéséért most is érdemes felkeresni a termék weboldalát.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 11:24

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!