Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 1. 12:02

Megjelent az AIDA64 v6.33

Megérkezett a magyar fejlesztésű rendszerdiagnosztikai, hardver- és szoftverleltár, valamint rendszerteszt-alkalmazás, az AIDA64 legfrissebb főverziója, amely az 6.33 számot viseli.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A legújabb kiadás szokás szerint számos újítást és fejlesztést tartalmaz, melyek közül a készítők a Milan kódnevű, Zen 3 magokra épülő AMD Epyc 7003 szerverprocesszorok támogatását vették az első helyre. A legújabb GPU-k felismerésében is javult lett a szoftver. A korábbiak mellett már az AMD Radeon RX 6700, illetve az Nvidia GeForce GT 1010 kártyáinak különféle adatait is képes megjeleníteni az AIDA, amelynek a kifejezetten kriptobányászathoz tervezett CMP 30HX és CMP 40HX modellek sem jelent többé akadályt. Az újdonságok részletes listájáért, valamint a szoftver letöltéséért most is érdemes felkeresni a termék weboldalát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról