Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 1. 12:02

Megjelent az AIDA64 v6.33

Megérkezett a magyar fejlesztésű rendszerdiagnosztikai, hardver- és szoftverleltár, valamint rendszerteszt-alkalmazás, az AIDA64 legfrissebb főverziója, amely az 6.33 számot viseli.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A legújabb kiadás szokás szerint számos újítást és fejlesztést tartalmaz, melyek közül a készítők a Milan kódnevű, Zen 3 magokra épülő AMD Epyc 7003 szerverprocesszorok támogatását vették az első helyre. A legújabb GPU-k felismerésében is javult lett a szoftver. A korábbiak mellett már az AMD Radeon RX 6700, illetve az Nvidia GeForce GT 1010 kártyáinak különféle adatait is képes megjeleníteni az AIDA, amelynek a kifejezetten kriptobányászathoz tervezett CMP 30HX és CMP 40HX modellek sem jelent többé akadályt. Az újdonságok részletes listájáért, valamint a szoftver letöltéséért most is érdemes felkeresni a termék weboldalát.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 13:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.