Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 31. 11:51

Idén is online marad a WWDC

Az Apple továbbra sem kockáztat fizikai rendezvényt, nyár elején online lesz követhető idei fejlesztői konferenciája.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Online rajtol el az idei WWDC is, az Apple fejlesztői rendezvénye június 7-től 11-ig tart majd. Az eseményen várhatóan bemutatkozik a cég valamennyi operációs rendszerének következő generációja, így a macOS, iPadOS, iOS, watchOS és tvOS új főverzióinak fontosabb újításaival is megismerkedhetnek majd a résztvevők. A konferencia Apple fejlesztői fiók birtokában ingyenesen követhető lesz a vállalat kapcsolódó weboldalán, a keynote-tól az egyes platformokkal kapcsolatos, részletesebb előadásokig.

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 19. 11:46

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.