:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 30. 13:40

Már a Xiaomi is elektromos autót fejleszt

A kínai gyártó dedikált entitást hoz létre, hogy megágyazzon autós ambícióinak.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Hivatalosan is megerősítette a Xiaomi, hogy elektromos autó fejlesztésébe kezd - első lépésként pedig 1,5 milliárd dollárnak megfelelő összeget fektet a projekt gondozásáért felelős üzletágba. A területen egyébként a cég a következő tíz évben mintegy tízmilliárd dolláros befektetést tervez. Korábbi értesülések szerint a gyártáshoz a cég a kínai Great Wall Motor Co. üzemeit használja majd, első járműve pedig már 2023-ban az utakra gördülhet - igaz a cég maga egyelőre nem beszélt gyártási terveiről.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 16:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.