Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 25. 14:42

Június 2-án, online rajtol a Facebook idei F8 fejlesztői konferenciája

Az "F8 Refresh" bejelentései a Facebook fejlesztői oldalán lesznek követhetők.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A globális koronavírus-járvány miatt továbbra is online formátumban rendezi meg éves fejlesztői konferenciáját a Facebook. Az egynapos F8 Refresh esemény dátumát június 2-ára tűzte ki a közösségi óriás, a konferencia előadásai a Facebook for Developers oldalról elérhető, élő streamen lesznek követhetők. Az eseményen bemutatkoznak a vállalat legújabb fejlesztői eszközei, illetve azok kapcsán szokás szerint demókra, részletes műszaki prezentációkra és panelbeszélgetésekre is számíthatnak majd az érdeklődők.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 13:31

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!