Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 1. 11:56

Adatvizualizációs startupot kebelez be az Atlassian

A Chartio képességeit a vállalat saját termékeibe tervezi beépíteni.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Bevásárol az Atlassian, a Jira projektmenedzsment szoftveréről ismert vállalat a Chartio nevű startupot veszi meg. Mint a cég a felvásárlást bejelentő blogposztjában felvázolta, az adatvizualizációs és analitikai megoldásokat készítő startup fejlesztéseit saját termékeibe ülteti át, amelyekben azok új adatvizualizációs motorként működnek majd - kezdve a Jira termékcsaláddal. Ezzel párhuzamosan a Chartio saját termékeit több lépcsőben leállítja majd, 2022 március 1-jével bezárólag. Weboldalán a cég ehhez egy migrációs ütemtervet is közzétett, hogy ügyfelei fel tudjanak készülni a leállásra. A felvásárlás összegét a felek nem árulták el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról