Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 25. 12:15

Butíthatók lesznek a Google TV-t futtató okostelevíziók

A várhatóan még idén érkező tévék igény szerint csak alapvető funkciókkal is üzembe állíthatók lesznek.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Kikapcsolható lesz a Google átrajzolt okostévés rendszere, az Android TV-t váltó Google TV. Mint a 9to5Google beszámolt róla, a platformra támaszkodó tévék első bekapcsolásakor a rendszer felajánlja majd a lehetőséget, hogy az adott eszközt a felhasználó "Basic TV-ként" állítsa be. Ilyenkor a készülék hagyományos tévéként működik majd, azon adott előfizetéssel elérhető tévécsatornák, illetve a HDMI portokon érkező tartalmak lesznek fogyaszthatók - a különböző alkalmazások, a Google Assistant, és a Chromecast funkció és egyéb "okos" képességek mind eltűnnek az eszközről. Természetesen a későbbiekben a Google TV rendszer az eszközön bármikor visszaállítható.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.