Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 22. 10:42

Néhány nap, és rajtol az 2021-es Reinforce AI Konferencia!

A számos világcég AI szakértőit felvonultató, online rendezvényre a jegyek már megvásárolhatók.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Idén online várja az érdeklődőket a hamarosan rajtoló Reinforce AI Konferencia. A 2021. március 3-5 között rendezett esemény előadói idén is gyakorlati AI és Machine Learning tapasztalatokat osztanak meg, négy témakörben: az AI termékek, Alkalmazások, Platformok és az AI jövőjének területeit járják majd körbe. A konferencián jól ismert világcégek szakértői állnak színpadra, többek között a Google Deepmind, a Microsoft, a Twitter és a Hyper színeiben, de a Stanford Egyetem is képviselteti magát a 2021-es Reinforce AI-on. A rendezvény két (online) színpadon több mint 25 előadót vonultat fel, köztük olyan nevekkel mint Salla Franzén, Cheng Zhang, Mady Mantha, Szepesvári Csaba, Tim Kentley-Kay vagy Nicolas Dupuis. A háromnapos konferenciára a jegyek már megvásárolhatók az esemény weboldalán.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 14:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.