Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 22. 10:42

Néhány nap, és rajtol az 2021-es Reinforce AI Konferencia!

A számos világcég AI szakértőit felvonultató, online rendezvényre a jegyek már megvásárolhatók.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Idén online várja az érdeklődőket a hamarosan rajtoló Reinforce AI Konferencia. A 2021. március 3-5 között rendezett esemény előadói idén is gyakorlati AI és Machine Learning tapasztalatokat osztanak meg, négy témakörben: az AI termékek, Alkalmazások, Platformok és az AI jövőjének területeit járják majd körbe. A konferencián jól ismert világcégek szakértői állnak színpadra, többek között a Google Deepmind, a Microsoft, a Twitter és a Hyper színeiben, de a Stanford Egyetem is képviselteti magát a 2021-es Reinforce AI-on. A rendezvény két (online) színpadon több mint 25 előadót vonultat fel, köztük olyan nevekkel mint Salla Franzén, Cheng Zhang, Mady Mantha, Szepesvári Csaba, Tim Kentley-Kay vagy Nicolas Dupuis. A háromnapos konferenciára a jegyek már megvásárolhatók az esemény weboldalán.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. augusztus 2. 15:24

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!