Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 22. 10:42

Néhány nap, és rajtol az 2021-es Reinforce AI Konferencia!

A számos világcég AI szakértőit felvonultató, online rendezvényre a jegyek már megvásárolhatók.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Idén online várja az érdeklődőket a hamarosan rajtoló Reinforce AI Konferencia. A 2021. március 3-5 között rendezett esemény előadói idén is gyakorlati AI és Machine Learning tapasztalatokat osztanak meg, négy témakörben: az AI termékek, Alkalmazások, Platformok és az AI jövőjének területeit járják majd körbe. A konferencián jól ismert világcégek szakértői állnak színpadra, többek között a Google Deepmind, a Microsoft, a Twitter és a Hyper színeiben, de a Stanford Egyetem is képviselteti magát a 2021-es Reinforce AI-on. A rendezvény két (online) színpadon több mint 25 előadót vonultat fel, köztük olyan nevekkel mint Salla Franzén, Cheng Zhang, Mady Mantha, Szepesvári Csaba, Tim Kentley-Kay vagy Nicolas Dupuis. A háromnapos konferenciára a jegyek már megvásárolhatók az esemény weboldalán.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról