Szerző: Koi Tamás

2021. január 27. 14:37

Megérkezett a nőknek szánt Garmin okosóra

Az okosórák eddig többé-kevésbé a férfiak játékszerei voltak, főleg az okosóra-fitnesszóra nagyhatalomnál, a Garminnál, melynek órái többnyire kigyúrt férfi kezeken mutattak jól. Ennek most vége, hiszen megjött a Garmin Lily.

Egyes okosórák még az átlagos férfikézen is meglehetősen ormótlan viseletnek tűnnek, hát még a sokkal karcsúbb női csuklókon - nem beszélve arról, hogy a gyártók egy része kevés figyelmet fordít arra, hogy a nők máshogy tekintenek egy ilyen kütyüre, mint a férfiak. Ezt felismerve a Garmin piacra dobta legújabb, egyben legkönnyebb okosóráját, a kifejezetten női kezeket ékesítő Lily-t.

00:55
 

Lily: The small, stylish smartwatch from Garmin

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A kifejezetten feminim Lily-k óraszámlapjának átlója mindössze 34 milliméter, a bőr csuklópánt pedig 14 milliméteres. Azért a Garmin újdonsága sem tudja a fizikát meghazudtolni, így - mivel kellett a hely az akkumulátornak - a Lily picivel több, mint 1 cm vastag (egész pontosan 10,15 milliméteres) lett. Az óra különféle színekben, sport és klasszikus változatban (szilikon- és bőrszíjjal) érhető el, illetve az üveglapot belül speciális mintázattal látták el, így az akkor is látható, ha egyébként a védőüveg mögötti kijelző készenléti üzemmódban van.

A Lily egyébiránt az idő mutatásán és a szokásos üzenetkijelzéseken túl légzést, pulzust, véroxigént, stresszintet, hidratációt és alvási ciklust mér, valamint a "Body Battery" funkció révén képes jelezni a test aktuális energiaszintjét is, bármit is jelentsen ez.

A női Garmin óra repertoárjába emellett olyan alap egészségügyi funkciók is bekerültek, mint a menstruációs és terhességi naptár, az edzések között pedig a jóga, pilates és egyéb kardio-gyakorlatok is megtalálhatók.

 

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.