Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 14. 11:19

Vendég móddal egészül ki a Google Assistant

A Guest Mode-ot bekapcsolva a szolgáltatás nem rögzít tevékenységelőzményeket, illetve az adott Google-fiók adataihoz sem enged hozzáférni.

Vendég üzemmódot kap a Google Assistant, amelyet bekapcsolva a virtuális segéd nem tárolja el a tulajdonos Google fiókjához az okoshangszórókon vagy egyéb eszközökön keresztül kapott utasításokat. A Guest Mode hangparanccsal kapcsolható be - utóbbi nem nyesi vissza az asszisztens alapvető funkciópalettáját, így arról többek között a csatlakoztatott okoseszközök is változatlanul vezérelhetők, ugyanakkor az adott fiók tulajdonosának személyes tartalmaihoz, mint a levelek, naptárbejegyzések vagy kapcsolatok, nem enged hozzáférni.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Azt ugyanakkor érdemes észben tartani, hogy az Assistant által vezérelt külső szolgáltatásokra, mint a Google Maps vagy a YouTube nem terjed ki annak új "inkognitó módja", azok továbbra is rögzíthetnek tevékenységelőzményeket. Az új funkció egyelőre csak angol nyelven vehető igénybe, további támogatott nyelvek bevezetését a Google a következő hónapokra ígéri.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.