:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 15. 13:33

Véget ért a Google Home Max értékesítése

A masszív okoshangszóró készletei kifogytak és a gyártással is leállt a Google.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyugdíjba vonul a Google Home Max, a keresőóriás 2017-ben bejelentett, méretes okoshangszórója. Az izmos, 4,5 hüvelykes mélynyomókkal dolgozó, a szoba akusztikai tulajdonságaihoz automatikusan igazodó készülékből a teljes készletet értékesített a vállalat, és mára annak gyártásával is leáll. A meglévő felhasználóbázisnak ugyanakkor nincs oka aggodalomra, ahogy a Google az Engadgetnek nyilatkozva elmondta, a nettó 400 dolláros eszköz továbbra sem veszíti el a hozzá tartozó terméktámogatást. A Google Home Max kivezetésével a cég igyekszik helyet csinálni az immár Nest Audio név alatt futó, újabb okoshangszóróinak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.