Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 15. 13:33

Véget ért a Google Home Max értékesítése

A masszív okoshangszóró készletei kifogytak és a gyártással is leállt a Google.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Nyugdíjba vonul a Google Home Max, a keresőóriás 2017-ben bejelentett, méretes okoshangszórója. Az izmos, 4,5 hüvelykes mélynyomókkal dolgozó, a szoba akusztikai tulajdonságaihoz automatikusan igazodó készülékből a teljes készletet értékesített a vállalat, és mára annak gyártásával is leáll. A meglévő felhasználóbázisnak ugyanakkor nincs oka aggodalomra, ahogy a Google az Engadgetnek nyilatkozva elmondta, a nettó 400 dolláros eszköz továbbra sem veszíti el a hozzá tartozó terméktámogatást. A Google Home Max kivezetésével a cég igyekszik helyet csinálni az immár Nest Audio név alatt futó, újabb okoshangszóróinak.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról