Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 4. 00:00

Nagyvállalati adatmentő céget vesz a Google

Az ismeretlen összegért megvett Actifio csapata a Google Cloudhoz csatlakozik.

Adatmentéssel és katasztrófa utáni helyreállítással foglalkozó céget vesz a Google: a 2009-ben alapított Actifioért kicsengetett összeget a felek nem közölték, az ugyanakkor tudható, hogy a csapat a Google Cloudot bővíti majd. A TechCrunch szerint 2018-ban 1,2 milliárd dollárra értékelték az akvirált vállalatot, amely több befektetési körben összesen mintegy 461 millió dollárt kalapolt össze.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x)

Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x) Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Az Actifio képességeivel az új anyacég jelentősen kibővítheti a Google Cloud biztonsági palettáját, miután a cég szolgáltatása számos környezetben tárolt adatok biztonsági mentését és kezelését lehetővé teszi, legyen szó SAP HANA, Oracle, MySQL, PostgreSQL, Microsoft SQL, netán Hypver-V szerverekről, a VMware-ben dolgozó virtuális gépekről vagy épp a Google Compute Engine-ről. Ennek megfelelően az akvizíció a Google Cloud hibrid- és multivendor képességeit is kiszélesíti.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 10:45

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.