Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 1. 14:35

Leválasztja a rendszerfrissítésekről az új Windows 10 funkciókat a Microsoft

Az önálló Windows Feature Experience Pack frissítések tesztelése már megkezdődött.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Az Insiderek számára kiadta a Windows Feature Experience Pack első, kísérleti buildjét a Microsoft. A csomag a Windows 10 rendszerről leválasztva hoz új funkciókat, azokat kiszervezve a fő rendszerfrissítésekből, így a megoldással jóval gyakrabban juttathatók el újítások a felhasználókhoz. A Microsoft tervei szerint a Windows Feature Experience Packok a tesztidőszak végével minden felhasználó számára elérhetők lesznek a Windows Update-en keresztül, hasonlóan a kumulatív frissítésekhez. A mostani ,tesztjelleggel kiadott csomag a Windows beépített képernyőkép-készítő eszközéhez, illetve az érintőkijelzőkre szánt virtuális billentyűzethez hoz új funkciókat.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról