Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 1. 14:35

Leválasztja a rendszerfrissítésekről az új Windows 10 funkciókat a Microsoft

Az önálló Windows Feature Experience Pack frissítések tesztelése már megkezdődött.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az Insiderek számára kiadta a Windows Feature Experience Pack első, kísérleti buildjét a Microsoft. A csomag a Windows 10 rendszerről leválasztva hoz új funkciókat, azokat kiszervezve a fő rendszerfrissítésekből, így a megoldással jóval gyakrabban juttathatók el újítások a felhasználókhoz. A Microsoft tervei szerint a Windows Feature Experience Packok a tesztidőszak végével minden felhasználó számára elérhetők lesznek a Windows Update-en keresztül, hasonlóan a kumulatív frissítésekhez. A mostani ,tesztjelleggel kiadott csomag a Windows beépített képernyőkép-készítő eszközéhez, illetve az érintőkijelzőkre szánt virtuális billentyűzethez hoz új funkciókat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról