:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 30. 14:44

Hivatalos hűtőventilátort kap a Raspberry Pi 4

A gyártói tokba illeszthető hűtővel többek között az overclockolást is egyszerűbbé tenné a cég.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Hivatalos, gyártói hűtőventilátort kap a Raspberry Pi 4, a frissen bejelentett termék a fejlesztői lapkához kapható - ugyancsak hivatalos - tokba kattintható bele az eszköz hűvösebben tartásához. A kiegészítő jól jöhet, ha melegebb környezetben akarjuk használni a készüléket vagy épp ha a processzor gyári órajelét szeretnénk feljebb tornázni. A ventilátor az USB és Ethernet csatlakozók fölött szívja be a levegőt, amelyet aztán a processzorra rögzíthető, mellékelt hűtőbordákon vezet át - az áramlat végül az SD kártyafoglalatnál távozik. A hűtőventilátor már elérhető, hazánkban bruttó 2000 forintért vásárolható meg.

raspifan

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 30. 03:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.