Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 30. 14:44

Hivatalos hűtőventilátort kap a Raspberry Pi 4

A gyártói tokba illeszthető hűtővel többek között az overclockolást is egyszerűbbé tenné a cég.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Hivatalos, gyártói hűtőventilátort kap a Raspberry Pi 4, a frissen bejelentett termék a fejlesztői lapkához kapható - ugyancsak hivatalos - tokba kattintható bele az eszköz hűvösebben tartásához. A kiegészítő jól jöhet, ha melegebb környezetben akarjuk használni a készüléket vagy épp ha a processzor gyári órajelét szeretnénk feljebb tornázni. A ventilátor az USB és Ethernet csatlakozók fölött szívja be a levegőt, amelyet aztán a processzorra rögzíthető, mellékelt hűtőbordákon vezet át - az áramlat végül az SD kártyafoglalatnál távozik. A hűtőventilátor már elérhető, hazánkban bruttó 2000 forintért vásárolható meg.

raspifan

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.