Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 26. 14:56

Gépi tanulással osztaná fejezetekre a videókat a YouTube

Az egyelőre kísérleti funkció automatizálja a videók tematikus felosztását a könnyebb navigáció végett.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Új, kísérleti funkciót tesz elérhetővé néhány videókészítő számára a YouTube: a videómegosztó a közzétett tartalmakon belüli navigációt megkönnyítő fejezetek létrehozását automatizálja, gépi tanulás segítségével. A készítőknek így nem kell manuálisan megadni az időbélyegeket az egyes tematikus szekciók behatárolására, a szolgáltatás ezt külső beavatkozás nélkül megteszi. A cég az új funkciót egyelőre csak felhasználók egy szűk körénél kapcsolja be - nekik persze lehetőségük van igény szerint manuálisan kikapcsolni azt. A megoldás hosszas pepecselést spórolhat meg a tartalomkészítőknek, azzal ráadásul a korábban feltöltött videók is gyorsan fejezetekre bonthatók lehetnek - legalábbis ha a funkciót a tesztelők és a YouTube elég érettnek ítélik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 08:15

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.