Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 25. 10:34

Komoly lökést adott a Barionnak a járvány miatt szárnyaló e-kereskedelem

A hazai fintech online fizetési megoldását már mintegy 10 ezer partner veszi igénybe.

A koronavírus-járvány világszerte hatalmas lökést adott az e-kereskedelemnek, a szociális távolságtartás és a kijárási korlátozások miatt egyre többen fordulnak a fizikai boltok helyett online üzletekhez. A felívelést a elektronikus fizetési megoldásokat fejlesztő és üzemeltető, hazai fintech, a Barion is megérezte: mint a cég beszámolt róla, az idei év során 50 százalékkal tudta növelni e-kereskedelmi partnereinek számát, így már 10 ezer kereskedő támaszkodik a cég szolgáltatására.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A tízezres táborból már mintegy ezer partner külföldi piacokról érkezik, Magyarország mellett a Barion már Ausztriában, Csehországban, Németországban és Szlovéniában is terjeszkedik. A cég szerint 2020 végéhez közeledve már havi szinten 500 új webshop veszi használatba fizetési megoldását - ebben persze a járvány miatti óvintézkedések mellett komoly szerepet játszott a készülődés a Black Friday akciókra, illetve küszöbön lévő ünnepi szezonra.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról