:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 25. 10:34

Komoly lökést adott a Barionnak a járvány miatt szárnyaló e-kereskedelem

A hazai fintech online fizetési megoldását már mintegy 10 ezer partner veszi igénybe.

A koronavírus-járvány világszerte hatalmas lökést adott az e-kereskedelemnek, a szociális távolságtartás és a kijárási korlátozások miatt egyre többen fordulnak a fizikai boltok helyett online üzletekhez. A felívelést a elektronikus fizetési megoldásokat fejlesztő és üzemeltető, hazai fintech, a Barion is megérezte: mint a cég beszámolt róla, az idei év során 50 százalékkal tudta növelni e-kereskedelmi partnereinek számát, így már 10 ezer kereskedő támaszkodik a cég szolgáltatására.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A tízezres táborból már mintegy ezer partner külföldi piacokról érkezik, Magyarország mellett a Barion már Ausztriában, Csehországban, Németországban és Szlovéniában is terjeszkedik. A cég szerint 2020 végéhez közeledve már havi szinten 500 új webshop veszi használatba fizetési megoldását - ebben persze a járvány miatti óvintézkedések mellett komoly szerepet játszott a készülődés a Black Friday akciókra, illetve küszöbön lévő ünnepi szezonra.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 5. 21:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.