Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 25. 10:34

Komoly lökést adott a Barionnak a járvány miatt szárnyaló e-kereskedelem

A hazai fintech online fizetési megoldását már mintegy 10 ezer partner veszi igénybe.

A koronavírus-járvány világszerte hatalmas lökést adott az e-kereskedelemnek, a szociális távolságtartás és a kijárási korlátozások miatt egyre többen fordulnak a fizikai boltok helyett online üzletekhez. A felívelést a elektronikus fizetési megoldásokat fejlesztő és üzemeltető, hazai fintech, a Barion is megérezte: mint a cég beszámolt róla, az idei év során 50 százalékkal tudta növelni e-kereskedelmi partnereinek számát, így már 10 ezer kereskedő támaszkodik a cég szolgáltatására.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A tízezres táborból már mintegy ezer partner külföldi piacokról érkezik, Magyarország mellett a Barion már Ausztriában, Csehországban, Németországban és Szlovéniában is terjeszkedik. A cég szerint 2020 végéhez közeledve már havi szinten 500 új webshop veszi használatba fizetési megoldását - ebben persze a járvány miatti óvintézkedések mellett komoly szerepet játszott a készülődés a Black Friday akciókra, illetve küszöbön lévő ünnepi szezonra.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 08:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.