Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 9. 14:55

Drónfejlesztésbe fog a Sony

A japán gyártó a drónpiacon próbál szerencsét, a kezdeményezés részleteiről azonban egyelőre hallgat.

Belép a drónpiacra a Sony: a japán gyártó szűkszavú közleményben jelentette be új, AI robotikai és dróntechnológiai projektjét, Airpeak néven. A vállalat egyelőre nem sok konkrétumot árult el a kezdeményezésről, amellyel a videókészítőket, a szórakoztatóipart, illetve a különböző ipari felhasználókat is célozza, első blikkre mindenesetre úgy tűnik, az új divízió a DJI-nak, Parrotnek és a hasonló dróngyártóknak állít majd konkurenciát, kiemelt figyelmet fordítva a termékeken figyelő kamerákra.

Egészségbiztosítási program, külföldbiztos kódolás, átlátható drótváz (x)

A MediHelp költséghatékonyan, egyszerűen nyújt nemzetközi egészségbiztosítást.

Egészségbiztosítási program, külföldbiztos kódolás, átlátható drótváz (x) A MediHelp költséghatékonyan, egyszerűen nyújt nemzetközi egészségbiztosítást.

A szegmensben sikert elérni nem könnyű, ezt a GoPro befuccsolt Karma drónos próbálkozása is jól mutatja, ugyanakkor a Sony malmára hajthatja a vizet az Egyesült Államok és Kína közötti feszült gazdasági helyzet, amely miatt a kínai DJI-nak egyre nehezebb dolga van az amerikai piacokon. Biztosat a cég terveiről persze csak jövőre tudhatunk majd meg, a vállalat részletesebb tájékoztatást 2021 tavaszára ígér.

a címlapról