Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 9. 14:55

Drónfejlesztésbe fog a Sony

A japán gyártó a drónpiacon próbál szerencsét, a kezdeményezés részleteiről azonban egyelőre hallgat.

Belép a drónpiacra a Sony: a japán gyártó szűkszavú közleményben jelentette be új, AI robotikai és dróntechnológiai projektjét, Airpeak néven. A vállalat egyelőre nem sok konkrétumot árult el a kezdeményezésről, amellyel a videókészítőket, a szórakoztatóipart, illetve a különböző ipari felhasználókat is célozza, első blikkre mindenesetre úgy tűnik, az új divízió a DJI-nak, Parrotnek és a hasonló dróngyártóknak állít majd konkurenciát, kiemelt figyelmet fordítva a termékeken figyelő kamerákra.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A szegmensben sikert elérni nem könnyű, ezt a GoPro befuccsolt Karma drónos próbálkozása is jól mutatja, ugyanakkor a Sony malmára hajthatja a vizet az Egyesült Államok és Kína közötti feszült gazdasági helyzet, amely miatt a kínai DJI-nak egyre nehezebb dolga van az amerikai piacokon. Biztosat a cég terveiről persze csak jövőre tudhatunk majd meg, a vállalat részletesebb tájékoztatást 2021 tavaszára ígér.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról