Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 9. 14:55

Drónfejlesztésbe fog a Sony

A japán gyártó a drónpiacon próbál szerencsét, a kezdeményezés részleteiről azonban egyelőre hallgat.

Belép a drónpiacra a Sony: a japán gyártó szűkszavú közleményben jelentette be új, AI robotikai és dróntechnológiai projektjét, Airpeak néven. A vállalat egyelőre nem sok konkrétumot árult el a kezdeményezésről, amellyel a videókészítőket, a szórakoztatóipart, illetve a különböző ipari felhasználókat is célozza, első blikkre mindenesetre úgy tűnik, az új divízió a DJI-nak, Parrotnek és a hasonló dróngyártóknak állít majd konkurenciát, kiemelt figyelmet fordítva a termékeken figyelő kamerákra.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A szegmensben sikert elérni nem könnyű, ezt a GoPro befuccsolt Karma drónos próbálkozása is jól mutatja, ugyanakkor a Sony malmára hajthatja a vizet az Egyesült Államok és Kína közötti feszült gazdasági helyzet, amely miatt a kínai DJI-nak egyre nehezebb dolga van az amerikai piacokon. Biztosat a cég terveiről persze csak jövőre tudhatunk majd meg, a vállalat részletesebb tájékoztatást 2021 tavaszára ígér.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról