Szerző: Koi Tamás

2020. november 4. 14:04

Apple Watch okosórákon is streamel a Spotify

Az alapfunkciókon (telefonálás, üzenetküldés) egyre több képességet, funkciót tud átvenni az Apple okosórája, az Apple Watch az iPhone-októl. Mostantól már az online zenestreaming sem akadály az óra számára.

Mostantól - egyelőre csak béta üzemmódban - immár online zenestreamingre és podcast-hallgatásra is használhatók önállóan a WiFi vagy mobilhálózatra csatlakozó Apple Watch modellek, a világ legnagyobb zenestreaming-platformja, a Spotify megújult alkalmazása révén. Az új funkciót fokozatosan, több lépésben vezetik be globálisan.

applewatch_spotify

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Mindez azt jelenti, hogy az Apple Watch tulajoknak egy újabb tevékenységhez, felhasználási formához válik szükségtelenné az iPhone, így például ha valaki futni indul egy mobilhálózatra csatlakozni képes Apple Watch-csal, amellett, hogy mindvégig elérhető marad telefonon, immár a zenét is hallgathatja az okosóráján keresztül.

Bár a Spotify három éve nyújt offline zenehallgatási lehetőséget, ez a funkció - egyelőre - nem érhető el az Apple Watch segítségével, jóllehet az órába épített háttértár erre elvileg alkalmassá tehetné az eszközt. 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 17:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.