Szerző: Koi Tamás

2020. november 4. 14:04

Apple Watch okosórákon is streamel a Spotify

Az alapfunkciókon (telefonálás, üzenetküldés) egyre több képességet, funkciót tud átvenni az Apple okosórája, az Apple Watch az iPhone-októl. Mostantól már az online zenestreaming sem akadály az óra számára.

Mostantól - egyelőre csak béta üzemmódban - immár online zenestreamingre és podcast-hallgatásra is használhatók önállóan a WiFi vagy mobilhálózatra csatlakozó Apple Watch modellek, a világ legnagyobb zenestreaming-platformja, a Spotify megújult alkalmazása révén. Az új funkciót fokozatosan, több lépésben vezetik be globálisan.

applewatch_spotify

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Mindez azt jelenti, hogy az Apple Watch tulajoknak egy újabb tevékenységhez, felhasználási formához válik szükségtelenné az iPhone, így például ha valaki futni indul egy mobilhálózatra csatlakozni képes Apple Watch-csal, amellett, hogy mindvégig elérhető marad telefonon, immár a zenét is hallgathatja az okosóráján keresztül.

Bár a Spotify három éve nyújt offline zenehallgatási lehetőséget, ez a funkció - egyelőre - nem érhető el az Apple Watch segítségével, jóllehet az órába épített háttértár erre elvileg alkalmassá tehetné az eszközt. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról