Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 2. 14:25

App-összehasonlító funkciót tesztel a Play Store-ban a Google

A megoldással az alkalmazások képességei gyorsan összevethetők a rivális megoldásokéval.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Új Play Store funkcióval kísérletezik a Google, amellyel a cég egyszerűbbé tenné a felhasználóknak a hasonló appok összehasonlítását az alkalmazásbolt felületén. A Compare Apps megoldás az egyes alkalmazások Play Store oldalainak aljára görgetve érhető el, ahol néhány főbb paraméter alapján egy táblázatban összeveti az adott szoftvert a konkurenciával. Egy videólejátszó app esetében az összehasonlítás szempontjai lehetnek például, hogy az adott szoftver képes-e offline lejátszásra vagy a tartalmak vezeték nélkül csatlakozó kijelzőkön történő megjelenítésére, illetve hogy milyen vezérlési opciókkal rendelkezik. A Compare Apps funkció egyelőre tesztelők szűk köre számára érhető el, azt még nem tudni, hogy a Google mikor tervezi a megoldást széles körben élesíteni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 17:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.